Menü Bezárás

Baktériumok szeptikus tartályokban, tartályokba, és száraz WC-kben

Biológiai készítmény szerves szennyeződések megsemmisítésére szepszikben, zumban, száraz toalettben. Természetes baktériumok és enzimek keverékét tartalmazza, amelyek lebontják a szerves anyagot és jelentősen csökkentik a szagokat. Nem káros az emberekre, állatokra vagy növényekre. Visszaállítja a természetes bomlási folyamatot.

 • 3.30 s DPH

  Biológiai készítmény, amely megakadályozza az algák kialakulását és megtisztítja a tó vizét.  Különleges tulajdonsága, hogy elősegíti a halak fejlődését. A készítmény hatékonyan lebont minden szerves szennyeződést, ezzel korlátozza a tápanyagképződést az algák számára és megszünteti a kellemetlen szagokat.

 • 4.00 s DPH

  Biológiai készítmény, amely a szerves szennyeződések lebontását biztosítja.  Minden típusú emésztőgödörbe,  beton- tégla, műanyag tartályba vagy száraz WC-ben használható. Természetes baktériumokat és enzimeket tartalmaz, amelyek elbontják a szerves anyagokat, eltüntetik a kellemetlen szagokat és helyreállítják a természetes bomlási folyamatokat. Nem káros az emberekre, állatokra és a növényekre.

 • 8.00 s DPH

  Ez az erősen koncentrált készítmény szennyvíztisztító berendezések beindításánál az eleveniszap kezdeti kialakulása érdekében vagy  az eleveniszap pusztulása utáni megfelelő működés beállítására vagy helyreállítására szolgál. Természetes enzimek és baktériumok keverékét tartalmazza. Ennek a készítménynek a segítségével  a szennyvíztisztító berendezésekben folyamatosan és nagyon hatékonyan bomlanak le és cseppfolyósítják a hulladék szilárd alkotóelemeit, és így hozzájárulnak a szennyvíztisztító berendezés eltömődött részeinek áthaladásához és a kezelt víz megfelelő áramlásának általános helyreállításához.

 • 8.00 s DPH

  Ezt az egyedülálló, koncentrált biológiai baktériumokat és enzimeket tartalmazó készítményt  elhanyagolt emésztőgödrök, szennytároló beton vagy műanyag tartályok és száraz WC-k számára szánják. Ezenkívül cseppfolyósítja és lebontja az egyébként nehezen lebontható szerves hulladékokat. Válogatott természetes mikroorganizmusok keveréke, amelyek nagyon aktívak és lebontják az üledékeket, és kiküszöbölik a szagokat. A SEPTIKSOKK a BIO-P1 porkészítmény fontos kiegészítője.

   

 • 4.00 s DPH

  Biológiai készítmény, amely a házi szennyvíztisztító berendezésekben használandó. Természetes enzimek és baktériumok keverékét tartalmazza. Alkalmazása után a szennyvíztisztítóban a baktériumok szaporodásával olyan biológiai kultúra jön létre, ami biztosítja a berendezés optimális működését. Hála a baktériumok és enzimek kiegyensúlyozott kombinációjának a készítményt alacsony terhelésű szennyvíztisztító berendezésekben is lehet használni.